Pretparkwereld.be
Hallo en welkom op Pretparkwereld.be
Ik ben Peter één van mijn grootste hobby is het bezoeken van pretparken. Ik ben begonnen met deze hobby een 10 tal jaren geleden, in Phantasialand, en tot op heden is dit Duitse park nog altijd mijn favorietje.
In de loop der jaren ben ik erin geslaagd een groot deel parken te bezoeken binnen Europa. Niet alleen Europa kwam aan bod, ook in de USA mochten en konden we genieten van de vele attracties, shows en entertainment in en rond Florida. Met deze site wil ik dan ook de pretparkwereld een beetje naar voor brengen. Zo goed als alle foto's zijn van mezelf of van Annemie Lauwers. We doen ons best om de site zoveel mogelijk up to date te houden, maar voor alle zekerheid, kijk eens na op de site van het desbetreffende park. Bij alle parken vind je een rechtstreekse link naar hun eigen website. Natuurlijk is deze site verre van volledig, maar ik hoop dat je toch kan vinden wat je nodig hebt. Andere vragen, opmerkingen, sugesties enz... zijn altijd welkom. Je kan altijd reageren via het reactieformulier.
 

De Parken

Belgische Parken

Nederlandse Parken

Parken Verenigd Koninkrijk

 

Duitse Parken

Franse Parken

Amerikaanse Parken

 

Italiaanse Parken

Spaanse Parken

Andere Parken of attracties

Inloggen

Het is niet toegestaan om fotos, filmpjes of eender welke andere informatie te gebruiken of te downloaden zonder uitdrukkelijke toestemming van Peter Van Genechten en Annemie Lauwers, makers van deze website: pretparkwereld.be

De complete inhoud is © pretparkwereld.be

Valid XHTML 1.0 Transitional